ИЛИЯНА АНГЕЛОВА 51-годишният Иван Иванов благодари на лекарите от Отделение по

...
 ИЛИЯНА АНГЕЛОВА
51-годишният Иван Иванов благодари на лекарите от Отделение по
Коментари Харесай

Пациент на Хирургиите на Пещерско шосе: Бях на 3 минути от...

 ИЛИЯНА АНГЕЛОВА

51-годишният Иван Иванов благодари на лекарите от Отделение по уши, нос и гърло в Хирургиите на „ Пещерско шосе “, които преди по-малко от две седмици избавили живота му.

„ Ако не бяха проф. Стефан Консулов, доктор Топалова и доктор Бегие Хафуз, можех да си отида за три минути “, споделя признателният пациент.

Последния ден от почивката си в Турция Иванов получил припадък. Започнал да се задушва, не можел да диша и преглъща. Отишъл в най-близкото турско болнично заведение, където му сложили противоалергична инжекция, и пристъпът минал. След като се върнал в България на другия ден, рецесията се повторила идващите две нощи и Иванов потърсил лекарска помощ в Хирургиите на „ Пещерско шосе “. Усещането било за „ топка в гърлото “. След прегледа незабавно бил признат на шестия етаж в болничното заведение. По време на престоя си останал впечатлен от целия екип на отделението. Шест дни лекари, сестри и санитари се грижели за него. Лечението почнало незабавно, направени му били всички проучвания - биопсия, скенер, всичко належащо, с цел да се открие повода.  

„ Никога през живота си не съм боледувал и не съм влизал в болница. Нямах познати, не съм бил с връзки. Медицинският личен състав се държеше с всички пациенти по един и същи метод - с доста внимание и схващане ", споделя Иванов. И твърди, че такова отношение не би получил даже в болница в Германия, където живее и работи от пет години.

" Впечатлен съм от професионализма и човешкото отношение на лекарите и медицинските сестри. Санитарите пък поддържаха идеална непорочност на всички места ", споделя Иванов. Чак когато го изписвали, лекарите му споделили, че в случай че не е пристигнал в точния момент и запушването е траяло, е можел да си отиде за три минути. След като го изписали, персонално лекуващият му доктор се обадил да го успокои, че всички резултати от проучванията му са положителни. „ Трябва по-често да се споделя и за такива лекари, а не да викаме медиите единствено когато не сме удовлетворени от тях “, уверен е Иван Иванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР